dincolo de cifre

Pentru a avea certitudinea situațiilor contabile întocmite corect de personalul societății Client, efectuăm verificări lunare în ceea ce privește calitatea lucrărilor contabile și menținem în permanență un dialog cu acesta în vederea rezolvării în timp real a situațiilor care pot să apară pe parcursul desfășurării activității.

Despre
CYBER CONT EXPERT

Cyber Cont Expert –  este înființată în 2007, și are la bază experiența fondatorului, de peste 25 de ani, în domeniul financiar-contabil, (contabilitate, producție, lichidări judiciare, management, formare în domeniul financiar-contabil, coautor al cărții “Educație Antreprenorială” – 2019).

În funcție de activitatea pe care o desfășoară clientul, oferim soluții pentru organizarea cât mai eficientă a departamentului financiar contabil cu atribuții exacte în evidența operațiunilor de patrimoniu, gestiunea stocurilor, control intern, astfel încât managerii societății să dispună de o imagine cât mai fidelă a situației firmei.

Silvia Daniela-Pohrib

"

expert contabil // fondator

Silvia Daniela Pohrib

Economist ca formație, Silvia Pohrib deține mai multe certificări în domeniul financiar:  este expert contabil și membru CECCAR din anul 2006, formator acreditat din anul 2015 și stagiar în domeniul auditului financiar (CAFR). Pentru a fructifica îndelungata-i experiență în lucrul cu antreprenorii tineri, ea însăși creatoare a câteva afaceri de succes, Silvia a lansat primul curs de antreprenoriat juvenil (pentru vârste cuprinse între 7-18 ani) și ulterior a devenit Consilier vocațional. În prezent utilizează ca vehicul de formare profesională și ONG-urile pe care le-a creat sau din care face parte: Asociația SUPORT Regiunea Centru (2016), AER Bruxelles (2016) – reprezentant Regiunea Centru,  Centrul Educațional de Excelență LearnEX,  Clusterul ACCES Economie Sociala (2017),  CONAF Brașov (2018).

CONTACTAȚI-NE PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII